Saukkonen_Partners_Keravan_Energia_2

Luomme ainutlaatuisia tiloja

Suunnittelemme yritysasiakkaillemme erilaisia esteettisiä ja funktionaalisia kaupallisia toimitiloja: toimisto-, myymälä- ja edustustiloja sekä ravintola-, hotelli- ja kahvilatiloja.

Yksilöllistä

Suunnittelemme toimitiloja, jotka erottuu. Autamme yrityksiä löytämään ratkaisuja oman toimintansa kehittämiseen suunnittelun keinoin. Luomme ainutlaatuisia tiloja hankkeen konseptisuunnittelusta viimeisteleviin detaljitasoisiin suunnitelmiin asti. Räätälöimme työn sisällön vastataksemme asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Intohimonamme on toteuttaa näyttäviä ja toimivia tilakokonaisuuksia.

Laadukasta

Tiimimme, jolla on pitkä suunnittelukokemus, koostuu lahjakkaista ja korkeasti koulutetuista ammattilaisista. Lähestymistapamme suunnitteluun on luoda kauniisti mitoitettuja, yksityiskohtaisia ja laadukkaasti toteutettuja tiloja. Uskomme, että yritys erottuu panostamalla tilojen suunnitteluun ja toteutukseen. Persoonalliset ja yrityksen ilmeen mukaisesti kustomoidut toimitilat, joissa henkilökunta viihtyy, auttavat kehittämään liiketoimintaa ja palvelemaan asiakkaita. Laatu ei vanhene koskaan.

Kestävää

Jokaisessa suunnittelukohteessamme otetaan ekologiset arvot ja kestävät ympäristötekijät huomioon. Uskomme, että suunnittelemalla tiloista ajattomia ja toteuttamalla ne korkealaatuisesti, ovat valinnat ja investoinnit pitkäikäisiä. Emme ole sitoutuneet tiettyyn tyyliin tai aikakauteen, vaan keskitymme aina kohteen yksilöllisiin ominaisuuksiin; tilan tai rakennuksen ainutlaatuisuuteen ja erottuviin tekijöihin loppukäyttäjät huomioiden.